Bastu

Sensuell massage skåne thaimassage i västerås

sensuell massage skåne thaimassage i västerås

med terapi 570 kr 1,5 tim. Nu mår min kropp så mycket bättre! Massagen utförs med fullt påklädd patient och utan oljor. Känner du dig stel i kroppen eller har du behov av att slappna av ordentligt?

Bbw pussy sex site: Sensuell massage skåne thaimassage i västerås

Rörelserna kan hjälpa till att korrigera benstommen, lindra muskelspänningar och stimulera de inre organen. Vi utför inga sexuella handlingar, vid förfrågan avbryts massagen. Namn: Mats J, tidpunkt: 18:10. Välkommen till Cybersite och hoppas att du blir nöjd med din nya hemsida. Den rogivande meditativa atmosfären vid behandlingen bidrar också till välbefinnandet. Då är du välkommen att få massage hos oss! MVH, namn: Birthe, tidpunkt: 18:01, en fantastiskt duktig massör. Till lite mer djupgående massage som löser upp spända muskler och senor och får värk att minska.

The bäst Thaimassage: Sensuell massage skåne thaimassage i västerås

Presentkort för 399:- sista datum den parkeringsplats har vi på nr 9660. Om Thaimassage, traditionell thailändsk massage är en gammal form av "healing" som anses härröra från tiden före Buddha. Att få, thaimassage, av en välutbildad massör, är på flera sätt positivt för kroppen. Pookys skunskaper om massage är imponerande. glad att jag kunde hjälpa. Traditionell thailändsk massage utförs på en matta på golvet. Då är du välkommen att njuta av friden och omvårdnaden. Namn: Cybersite, hemsida: Tidpunkt: 18:30. Massagen sker i lungna och trivsamma lokaler. Nya  Öppettider. Jag längtar redan till min nästa bokning. Tidpunkt: 14:44, bästa massören och bästa massagen. Pooky berättar genom fötterna var man har ont och vad man kan göra åt det. Hej ni har mycket vackra bilder. Priser: Thaimassage 380 kr/tim, oljemassage 380/tim, rygg och axlar 250 kr 30 minuter. Ansiktsbehandling med massage 600/tim, fotmassage 380 kr/tim, fotvård och massage 380 kr/tim. Har du några frågor så kan du skicka sms vi ringer när vi har ledig tid. Spänningar och skadliga ämnen frigörs från leder, muskler och bindväv. Vi hjälper dig att lätta på dina besvär oavsett om du har svårt att slappna av, eller ont i leder, rygg, nacke eller ischias-nerven. Sammanfattningsvis har massagen flera positiva hälsoeffekter. sensuell massage skåne thaimassage i västerås

Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *