Exhibitionister

Datum och tid idag stenungsund

datum och tid idag stenungsund

i BiFF - Barn i Föräldrars Fokus -en utbildning för föräldrar som separerat. Eller mail: email protected Välkomna! Denna gång är temat "Hur äter vi med våra olika sinnen" och vi får också tips på mellanmål med tema äpple.

Datum och tid idag stenungsund - Lokal tid

Ta gärna en titt i Kvarglömt-korgarna i tamburen. 10.30 Vi börjar med lite uppvärmning och springer sedan runt innegården. Var: Familjecentralen Hasselkärnan, välj ett av följande tillfällen, grupp 1:. Efter loppet bjuder vi på frukt. Tack alla barn och föräldrar. 10/02/19, fotografering på Öppna förskolan: Vi erbjuder möjlighet till fotografering av era barn på Öppna förskolan (genom Exakta foto Måndag 14 oktober mellan 9-12 eller. Datum för kursen: Tisdag: 8/10, 15/10, 22/10, 29/10 och 5/11. Idag på Öppna förskolan - tack för inspirerande besök Karin! Välkomna att fira Familjecentralens dag med oss mellan. datum och tid idag stenungsund

Videos

Big Tids dancing.

Soluppgång och: Datum och tid idag stenungsund

När: Onsdag den 22 maj Var: Familjecentralen Hasselkärnan När:.30-15.30 Det kostar 50 kr/pers. Du och din baby får en njutbar stund tillsammans. Välkomna att lyssna på informationen och att ställa eventuella frågor. Vi kommer att få besök av Karin ytterligare två gånger under terminen - håll ögonen öppna. 11/05/19, tyvärr är morgondagens besök av sjukgymnast på babyöppet, inställt pga. Tidsskillnad över ett dygn. (Det är då babyöppet på öppna förskolan, men även stora barn är välkommen till fotograferingen).

Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *